Monday, 5 December 2011

Minggu Stress

Away for a while..
Nak siapkan assignment until rabu ni.. sebab rabu ni dah kena hantar..
and after that busy with my little project for my brother ;)
Kalo ada masa, nanti silah post blog okeh?
Doakan semua berjalan dengan lancar ..
Amin...

Sunday, 4 December 2011

Jom Heboh ;)

Gambar ini boleh menceritakan bertapa bahagia kami disana...


Actully benda ni dah diumumkan pun hari sabtu yang mereka ada dekat Jom Heboh 
TETAPI
disebabkan ramai yang tak perasan, so maka terlepaslah satu show..

Asilah pergi dengan Kak Weina & Amelia .. Then sampai sana jumpa Kak Mariena, Zati & Mieza..
Kita orang sampai sana around 4 tepat.. And kebetulan masa kite orang sampai, VIP tak nyanyi lagi..
First Booth V.I.P Berada di Booth Berita Harian..
So V.I.P nyanyi 10 lagu antaranya ;
Kena Marah Tak Kesah
Mirotic
Endless Moment
I'll Be Back
Again And Again
Benar Benar
Kemarau 
Lagu Sedih 
Sayangku Janji
Tiga Kata
Shima pulak menyanyikan 2 buah lagu Sesaat dan Menari Denganku duet bersama V.I.P..

So for da second booth, V.I.P berada di Booth Majalah Tiga..
Dua lagu dinyanyikan Tiga Kata dan Lagu Sedih
Shima pulak lagu Tak Sabar..

And booth yang terakhir, Booth HotFM..
Shima menyanyikan lagu Tak Sabar manakala 
V.I.P menyanyikan 2 buah lagu iaitu Lagu Sedih dan Tiga Kata..

So sepanjang Asilah berada disana, harap maaf jika TERkuat jerit.. TERkuat cakap.. semua TER TER lahh..
MINTA MAAF SANGAT SANGAT...

Anyway to my Abang Abang and Kakak Kakak im happy with u! Really Happy!
Thanks for a great day..! And a great memories !
Really miss it ;)

Saturday, 3 December 2011

Baby :)

Hari ni pergi melawat baby esya ..
cute gila baby tu! 
anyway tahniah my friend!!!! 
sudah ada anak dah!
AKU???
ntahlah ngeh2.... 
Goodnight uolss!

Friday, 2 December 2011

:)



seharian di rumah tersangatlah best !

Thursday, 1 December 2011

=)

HEY DECEMBER =)

Hopely December ini menjadi lebih baik dari sebelum sebelum ni..

&

COUNTING 30 DAYS TO GO..
Goodluck abg for your showcase :)

Wednesday, 30 November 2011

Hola :)

Hey ..

Memandangkan Asilah always cakap nak update blog tapi tak terupdate but kali ni mmg betul.. Asilah just nak luahkan perasaan dalam blog and maybe benda ni akan memuaskan hati Asilah.. 

So, stay tune :)